Raad van Samen

Bij Cera geloven we in samenwerken. Niet enkel met onze eigen mensen en partners, maar ook met ons publiek van morgen. Cera onderzoekt met de Raad van Samen hoe de coöperatie kan verjongen.

Raad van wat?

In de Raad van Samen  is iedereen welkom die tussen 18 en 35 jaar jong is. Zowel vennoten van Cera als nog-niet-vennoten. Het is een groep frisse-anders-denkers, mensen die heel onbevooroordeeld en open naar Cera kijken. Jong geweld gemixt met zilvergrijze haren. Vers bloed als uitdager van geïnstalleerde kennis.

Het doel is om samen – what’s in a name – na te denken over wat Cera moet doen om jongerenproof te worden en te blijven. De chemie tussen de Raad van Samen en de Raad van Bestuur levert nieuwe inzichten en kennis op waarmee we aan de slag gaan. Zodat we samen meer mooie dingen kunnen door voor de vennoten en voor de samenleving waarin Cera diep geworteld en breed vertakt is.

Heb je ook ideeën over wat er bij Cera anders en beter kan, laat het ons dan weten.

Que sera Cera?

La coopérative Cera est active partout en Belgique. Et donc aussi à Bruxelles, en Wallonie et dans les cantons de l’Est.

Si tu as entre 18 et 35 ans, que tu sois sociétaire de Cera (c.à.d. coopérateur) ou pas encore… d’où que tu sois, tu es le bienvenu pour réfléchir à quoi notre coopérative devrait ressembler afin d’intéresser les jeunes comme toi.

Partage avec nous tes idées pour transformer et améliorer ce que sera Cera dès demain.

 

 

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: